niedziela, 1 listopada 2015

Rama Smaż jak szef kuchni- Talk Marketing

 Rama Smaż jak szef kuchni to rewolucyjny produkt, dzięki któremu smażenie jest łatwiejsze. Mieszanka tłuszczów powoduje, że potrawy mają doskonały smak oraz są bogate w kwasy Omega oraz witaminy.
Dzięki Talk Marketing miałam okazję sprawdzić ten nowy produkt.
W paczce otrzymałam:
- 6 opakowań produktu Rama Smaż jak Szef kuchni- 1 opakowanie dla mnie pozostałe dla znajomych i bliskich.
- Informator, który jest bardzo pomocny w kampanii, zawiera najważniejsze informacje o kampanii i produkcie, którymi mogę podzielić się z bliskimi.
-12 ulotek o produkcie dla znajomych, aby mogli dowiedzieć się o zaletach produktu.
 Zalety Rama Smaż jak Szef kuchni:
- mniej pryska w porównaniu do oleju i masła,
-jest bardzie odporna na wysokie temeratury,
-nie pali się tak szybko jak olej czy masło,
-jest prostszy w użyciu i dozowaniu odpowiedniej ilości,
-pozwala na łatwe rozpoznanie odpowiedniego momentu do smażenia,
- w porównaniu do masła zawiera mniej kwasów tłuszczów nasyconych,
-jest źródłem łatwo przyswajalnych kwasów omega-3 i omega-6,
-został wzbogacony w witaminy A i D,
- łatwo miesza się z innymi składnikami, świetnie sprawdza się podczas pieczenia.
 Rama Smaż jak Szef kuchni dostępna jest w 3 wariantach:
1.KLASYCZNY
-miks olejów rzepakowego i słonecznikowego
-witamina A i D
-kwas omega-3 i omega-6
-dostępny w opakowaniach 500ml i 750 ml

2. MAŚLANY SMAK
-miks olejów rzepakowego i słonecznikowego
-witamina A i D
-kwas omega-3 i omega-6
-dostępny w opakowaniach 500ml

3. Z OLIWĄ Z OLIWEK
-miks olejów rzepakowego i oliwy z oliwek
-witamina A i D
-kwas omega-3 i omega-6
-dostępny w opakowaniach 500ml i 750 ml



 Jestem po pierwszych próbach smażenia potraw przy użyciu Rama Smaż jak Szef kuchni i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Butelka z pewnością ułatwia dozowanie produktu, jedyne czego mi brakuje to końcówki " niekapek", ponieważ podczas dozowania produkt zostaje na końcówce.
Potrawy smażone na tym produkcie mają przyjemny maślany smak. Podczas smażenia produkt nie pryska poza patelnię oraz pozwala łatwo określić odpowiedni moment do smażenia, aby potrawa nie wchłaniała tłuszczu :)


Zapraszam do rejestracji :)


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz